Over 7000 beskrivelser af kendte danskere

Kendtelisten omfatter i dag 7,892 personer, som d.d. er blevet set 741,825 gange.

Siden starten i maj 2002 har den populære oversigt med danske kändisser og beslutningstagere udelukkende bestået af en kort beskrivelse af hver person, men nu er der kommet et link på personens navn. Den lille ændring gør den store forskel, at du kan klikke dig ind til en uddybende beskrivelse af hver enkelt person. Her kan du bl.a. læse om alle de forbindelser, som den pågældende har til både lande og firmaer/uddannelsessteder etc. Desuden er der på mange af beskrivelserne henvisninger til mere udførlige portrætter på f.eks. Wikipedia og LinkedIn.

De nye personbeskrivelser bringer ofte samling på oplysninger, som du ellers vil være henvist til at lede efter på flere - eller i nogle tilfælde endda mange - websteder og betalingssites. God fornøjelse med de nye Link personbeskrivelser - sorteret efter fornavn, visninger og skulderklap.

Tiden med scroll-barer og alt for små bogstaver på din smartphone er ved at være slut. I hvert fald hvis du bruger din mobil til at følge med på Udvandrerne.dk. Webstedet er næsten i mål med at blive mobilvenligt med det, der hedder responsivt web design (RWD). Det betyder, at du - helt uden at skulle hente en app eller andet - kan surfe ganske normalt på webstedet og få en visning, som automatisk tilpasser sig din mobilskærm.

Vidste du, at det ikke kræver login at lave et indlæg på Udvandrerne.dk. Du kan bare skrive.

Udlands-kalenderen

Kalender

I dag fylder...: