Få sommerhuset til halv pris i udlandet

Kendtelisten omfatter i dag 8,031 personer, som d.d. er blevet set 933,079 gange.

Du kan så let som ingenting spare en halv til en hel million på at købe sommerhus. Du skal blot zoome lidt ud fra Danmarks-kortet - og søge i udlandet i stedet.

Prisen på et sommerhus i Danmark er nemlig ikke faldet mere de senere år, end at den fortsat ligger helt i top internationalt. Faktisk kan du som tommelfingerregel få to ferieboliger i samme størrelse til den samme pris i udlandet. Og det endda i et af de lande, som i forvejen er populære hos de danskere, der har købt feriebolig i udlandet. Det viser en sammenligning af kvadratmeterpriser på ferieboliger, som Berlingske Research har lavet.

Billigst i opgørelsen er tyrkiske Alanya, hvor du kan få 5 ferieboliger for det beløb, du skal ryste op med for at blive sommerhusejer i Helsingør Kommune. Nabobyen Antalya er dog næsten lige så billig, og på tredjepladsen følger Thailand.

Hvilke danskere har tilknytning til det land, som du bor i eller interesserer dig for? Det kan du få svar på ved at tjekke den populære kendte-liste med Link personbeskrivelser - sorteret efter fornavn, visninger og skulderklap.

Udvandrerne.dk er næsten i mål med at blive mobilvenligt med det, der hedder responsivt web design (RWD). Det betyder, at du - helt uden at skulle hente en app eller andet - kan surfe ganske normalt på webstedet og få en visning, som automatisk tilpasser sig din mobilskærm.

Vidste du, at det ikke kræver login at lave et indlæg på Udvandrerne.dk. Du kan bare skrive.

Udlands-kalenderen

Kalender

I dag fylder...:

AnsigtErik Holst 84 årJapans flag