Klik dig hen til din næste feriebolig i udlandet

PAS PÅ MED SKATTEN PÅ DIT DANSKE SOMMERHUS: Der er al mulig grund til at være forsigtig, hvis du bor i udlandet og ejer et sommerhus i Danmark. Selv om du i så fald skulle være på afstand af skattefar, så kan sommerhuset gøre dig til dansk skatteborger igen, inden du ved af det. Sådan lyder advarslen i hvert fald fra højesteretsadvokat Tommy V. Christiansen. Han peger især på, at muligheden for at bo i et dansk fritidshus hele året kan blive lidt af en musefælde rent skattemæssigt. Det har han gennemgået i to brevkassesvar i Jyllands-Posten, og du kan læse et resumé af første og andet svar her på Udvandrerne.dk.

Nu kan du i ro og mag klikke dig rundt på et verdenskort og hen til den næste feriebolig, som du enten vil leje eller købe. Kort og godt! I dag finder du flere hundrede annoncer med boliger i udlandet.

Du kan også finde dit næste job. F.eks. kan du "flyve" rundt på et kort med de seneste jobopslag i udlandet. Hvis du vil være mere opsøgende, kan du hente inspiration på kortet med flere end 2400 tidligere jobopslag i udlandet.

Dertil kommer naturligvis verdenskortene med alle de seneste indlæg og alle med alle brugernes egne person-profiler. Kortet med profilerne kan du i øvrigt selv komme med på ved at skrive din egen Skrivperson-profil.

Udlands-kalenderen

Kalender

I dag fylder...: