Bidrag Boliger til salg Boliger til leje 

mcdaekonline.dk


144,755 læste sider hver dag i sidste uge. Se dokumentationen!


Sponsorerede links:
 CYPERN INVEST


Temaer:
Hide details for AktuelleAktuelle
November 2010
Top-skribenter på Udvandrerne.dk
Udvandrerne.dk får ikke blot besøg af tusindvis af læsere hver dag. Mange af læserne er også meget flittige skribenter. Besøgstallet bliver dokumenteret hver eneste uge, men nu kan du også se sort på hvidt, hvem der bliver mest værdsat for deres bidrag på webstedet.
November 2008
UdlandsXperterne står parat med svar
At flytte til udlandet eller købe feriebolig i udlandet er en beslutning for livet, som får tvivlsspørgsmålene til at stå i kø. Men tvivlen kan nu blive kort. Stil dine spørgsmål til det nye panel UdlandsXperterne. Så vil paneldeltagerne gøre alt for at give dig et kvalificeret svar. Ganske gratis endda.
April 2008
Stærkt stigende interesse for USA og Dubai
På blot et år har USA og de Forenede Arabiske Emirater med Dubai i spidsen formået at markere sig kraftigt i danskernes bevidsthed som lande, som det er interessant at udvandre til eller købe (ferie)boliger i. Fra første kvartal 2007 til første kvartal 2008 har brugerne femdoblet læsningen af artikler og debat om de to lande.
Marts 2008
1000 kendte danskere har sagt Danmark farvel
Mere end 1000 danske kändisser og beslutningstagere har på den ene eller anden måde valgt at forlade Danmark - enten for stedse eller for en periode. Ja, tallet er formentlig langt større. Men 1000 er det antal navngivne danskere, som kendte-listen på webstedet Udvandrerne.dk netop har rundet.
Januar 2008
Dobbeltbeskatning af boliger i udlandet
Oktober 2007
Millioner at tjene på at arbejde i udlandet
Efter nogle år med cirka balance i udflytning og hjemflytning er hjerneflugten fra Danmark nu til at tage at føle på
Juni 2007
På sporet af 200.000 udlandsdanskere
Hvor mange danskere findes der i grunden "derude"? Ja, det hedder sig, at der findes 200.000 udlandsdanskere rundt omkring i verden. Men hvor søger danskerne hen, når de søger andre græsgange? Og hvor mange danskere køber i grunden ferieboliger i de forskellige lande? Svaret findes ingen steder, men Udvandrerne.dk har sat sig for at give dig det bedst opnåelige bud på et aktuelt, dansk udvandrer-regnskab.
December 2006
Mange nye solkyster
Oktober 2006
Flere danskerne vender blikket mod nye lande
April 2006
Danskernes interessere for at læse om køb af bolig i udlandet slår alle rekorder
Kopi af pressemeddelelse fra d. 9-4-2006.
Januar 2006
Temaer på Udvandrerne.dk
Oktober 2005
Brochurerne blev udsolgt
Stor interesse på messe for Udvandrerne.dk som gratis rådgivningscenter på nettet
Juli 2005
Interessen for Tyrkiet eksploderer fortsat
Endnu en mur blev gennembrudt i andet kvartal 2005: 200.000 viste sider om Tyrkiet
Maj 2005
Resumeer fra Nyt fra Danmark
Ny og regelmæssig service med aktuelt stof fra hele verden
April 2005
Hammerslagshuse fra Tyrkiet
Se den komplette oversigt med priserne på tyrkiske boliger, som blev besøgt i de to "Hammerslags"-udsendelser fra Tyrkiet i foråret 2005.
April 2005
Danskernes interessere for at købe bolig i Tyrkiet slår alle rekorder
Kopi af pressemeddelelse udsendt til en række danske medier og journalister d. 2-4-2005
September 2004
Åbent Hus ta’r Sydpå
Se den løbende opdaterede oversigt med priserne på de tyrkiske, franske og spanske boliger, som bliver besøgt i TV3-udsendelsesrækken "Åbent Hus ta'r Sydpå".
Maj 2004
Størst interesse for links om Spanien og Frankrig
Spanien og Frankrig er suverænt de mest interessante lande at skifte den danske bopæl ud med. I hvert tilfælde hvis man tager meldingerne fra deltagerne i Udvandrerne.dk's gratis emailservice for pålydende.
Januar 2004
Sveriges-leverandører trækker flest klik
Tyrkiet blander sig i konkurrencen med Sverige, Frankrig og Spanien om at være det mest populære land i Ressourceguiden.
Oktober 2003
Ressourceguide
Udvandrerne.dk lancerer verdens - så vidt vides - mest udførlige oversigt med kontakt-informationer om over hundrede leverandører samt en lang række foreninger af interesse for danskere, der overvejer at flytte til udlandet.
September 2003
Aftale med Børsen om dybe links
Dagblade og rene online medier KAN faktisk finde ud af det med dybe links, dokumenterer en ny aftale mellem Børsen og Udvandrerne.dk. For brugerne af Udvandrerne.dk betyder aftalen en ekstra service og mindre besvær.
September 2003
649 besøg på Udvandrerne.dk - om dagen!
På en gennemsnitsdag kommer der 649 besøgende på Udvandrerne.dk, og de klikker på til sammen 5534 dokumenter.
Marts 2003
Hovedleverandører af udvandrertips til det danske folk
Børsen, Berlingske Tidende og Jyllands-Posten - i nævnte rækkefølge - gør sig bedst i lænestolen, hvis man er interesseret i at flytte til - eller købe bolig i - udlandet, viser en opgørelse, som Udvandrerne.dk har foretaget.
December 2002
Hammerslagshuse fra Frankrig
Se den komplette oversigt med priserne på sydfranske boliger, som blev besøgt i udsendelsesrækken "Hammerslag" i efteråret 2002.
Oktober 2002
Størst interesse for at læse om Spanien
Boligforhold samt skatter og afgifter er de mest læste emner på Udvandrerne.dk
September 2002
Brugerne på besøg i Bella Centret
Stemningsrapport fra Udvandrerne.dk's debut på messen "Hjem i Udlandet" i Bella Centret
Maj 2002
Kendte udlandsdanskere
Mange kendte danskere er i virkeligheden udlandsdanskere. Se her, hvor de har slået sig ned.
April 2002
Hammerslagshuse fra Spanien
Hvad var det nu, de kostede? Og hvor lå de i grunden helt præcist? Det første tema på Udvandrerne.dk byder på en komplet oversigt med priser på de sydspanske huse - samt andre tips - fra tv-serien "Hammerslag".
Nyt samarbejde er til fordel for brugerne
To af de største medier for nuværende og kommende udlandsdanskere bytter indhold
Job i udlandet

Få en strøm af nyheder direkte ind på dit websted

Kopier lidt HTML-kode fra Udvandrerne.dk, og sæt det ind på din hjemmeside. Så bliver din hjemmeside automatisk opdateret med de seneste bidrag fra Udvandrerne.dk.


Hjemmesider er en fantastisk effektiv opfindelse til at viderebringe informationer - f.eks. om boliger i udlandet, lån til boliger i udlandet, rådgivning om skat ved flytning til udlandet etc. Men de besøgende forventer, at der sker noget nyt hele tiden. Ellers vælger mange af dem andre græsgange.

Det sidste er svært at leve op til, hvis du ikke får nye varer eller produkter hver eneste dag. Men hjælpen er nær. Med Udvandrerne.dk's nyheds-gadget bliver din hjemmeside både mere levende, mere aktuel og mere relevant på samme tid.

Den nye gadget er en lille boks, som er nem at lægge ind på enhver hjemmeside. Derefter leverer den friske bidrag af interesse for skandinaver med udlængsel - døgnet rundt og året rundt.

Prisen er også let at gå til: Det koster nemlig ingenting.

Standardlayoutet af Udvandrerne.dk's nyheds-gadget ser ud som grafikken til højre, og den kan opleves "live" ved at klikke på følgende webadresse:

http://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Gadget/DKBASIC?OpenDocument

Den viser de fem seneste bidrag med det nyeste øverst, og den har en lys, sandfarvet baggrund med brun kant. Bredden er 150 pixels/skærmpunkter. Når brugeren holder musen hen over en af overskrifterne, popper der en boks op med mere info om dokumentet og et udpluk af teksten. Vælger brugeren at klikke på en af de fem overskrifter, føres vedkommende direkte videre til hele historien på Udvandrerne.dk.


Hvis ikke standardlayoutet lige passer i størrelse og farve til dit websted, kan du lave om på begge dele samt mere endnu. Det sker ved at pille i den webadresse, som du kalder på Udvandrerne.dk. Teknikken er dog ikke sværere, end at du kan gøre-det-selv, hvis du kender HTML til husbehov - og f.eks. selv har lavet din hjemmeside.


Grund-modeller og lande-modeller
Nyheds-gadget'en kan ikke blot skifte udseende - men også indhold. Den tilbydes i en grund-model, kaldet DKBASIC, som viser de seneste artikler og bidrag på Udvandrerne.dk med de nyeste øverst. Denne gadget er på dansk, men bidragene bliver vist, uanset om de er skrevet på norsk, svensk, dansk, engelsk eller et femte sprog.

Desuden kan du få en gadget udelukkende med de nyeste artikler og bidrag på norsk og svensk - henholdsvis NOBASIC og SEBASIC.

De tre grund-modeller viser links til bidrag om alle lande i Verden. Vil du helst være fri for, at der bliver vist links til bidrag fra andre lande end det, du eller dit websted beskæftiger sig med, er der også råd for det. Fra juni 2008 kan du nemlig også bruge en af de nye, danske lande-gadgets, der hver især kun rummer links til artikler og indlæg om et bestemt land. Der lægges ud med de 12 lande, som brugerne af Udvandrerne.dk interesserer sig mest for at læse om. De 12 lande-gadgets stilles gratis til rådighed på linie med grund-modellerne.

De 12 lande-gadgets navngives ved at skyde det enkelte lands såkaldte ISO-navn ind mellem "DK" og "BASIC". F.eks. hedder lande-gadget'en med bidragene om Spanien DKESBASIC, mens den italienske gadget hedder DKITBASIC. Prøv linkene til de to eksempler og se oversigten med alle danske lande-gadgetsUdvandrerne.dk.

Gadgets på dansk, norsk og svensk:
SprogLink til gadget
Danskhttp://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Gadget/DKBASIC?OpenDocument
Norskhttp://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Gadget/NOBASIC?OpenDocument
Svenskhttp://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Gadget/SEBASIC?OpenDocument

Har du brug for en gadget udelukkende med bidrag om et andet land end de 12, så send en mail til webstedets kontaktadresse. Herefter vil Udvandrerne.dk programmere en special-gadget om det ønskede land og sende den nødvendige information, for at du kan lægge den ind på dit websted. Gadgets, som udelukkende skal slippe bidrag om et enkelt land igennem, stilles også gratis til rådighed.

Fælles for grund-modellerne og lande-modellerne er, at salgs-annoncer, kendte udlandsdanskere og ressourcer ikke bliver vist. Ønsker du, at din gadget også skal vise f.eks. job-annoncer og andre annoncer på Udvandrerne.dk, så skal du blot tilføje et "AD" efter "BASIC". Altså f.eks. http://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Gadget/DKESBASICAD?OpenDocument.


Det skal bare være let
Standard-layoutet af de nævnte gadget-modeller er lavet til at kunne fungere på bedste vis i langt de fleste sammenhænge. Og som det forhåbentlig fremgår af teknik-siden, er det meget enkelt at tilpasse gadget'en i størrelse, farver m.m. og lægge den ind på ethvert websted.

Og det er just hele ideen. Det skal bare være let.

Af samme grund er det nye tilbud heller ikke knyttet til en sværm af betingelser, priser, kontrol osv.

Udvandrerne.dk's nyheds-gadget må:
  • anvendes uden nærmere tilladelse (men et praj modtages med stor tak)
  • bruges af alle - både firmaer og privatpersoner
  • flettes ind på forsiden eller en hvilkensomhelst anden side på et websted. På en forside, vil funktionen nok være til glæde for flest, men placeringen er helt op til dig.

Der gælder kun to begrænsninger i brugen. Nyheds-gadget'en må ikke:
  • vises på websteder, som Udvandrerne.dk finder anstødelige eller useriøse. Sker dette, forbeholder Udvandrerne.dk sig ret til rent programmeringsmæssigt at spærre af for de pågældende brugere.
  • sættes ind på mere end ét dokument pr. websted. Denne regel er lavet ind til videre for ikke at overbelaste Udvandrerne.dk's webserver, som leverer og opdaterer gadget'en. Det kan være, at der med tiden bliver åbnet for at bruge den på flere sider pr. websted.

Eksempler på, hvordan Udvandrerne.dk's nyheds-gadget virker i praksis på forsiden af et websted:
Held og lykke med at give dit websted et ekstra pift med stof af interesse for alle med udlængsel.


 Se oversigten med alle danske lande-gadgetsUdvandrerne.dk.


 Læs mere om tilpasning og tilretning af Udvandrerne.dk's nyheds-gadget på dit websted.      
Udlandskalenderen
I dag fylder...:
-  Torben Ø. Pedersen 61 år 
-  Boel Jørgensen 72 år 
-  Christina Bruun Geertsen 43 år 
-  Kirsten Høst 77 år 
-  Lillian Jensen 82 år 


Direkte webadresse til denne tekstside:
http://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/Uniq/106575Text


Offentliggjort d. 02/26/2008
Senest opdateret d. 06/19/2014
© 2002 - 2014 Udvandrerne.dk


Set , gange
Udprintet gang