Bidrag Boliger til salg Boliger til leje 

Gør en god handel i de 422 annoncer!

Seneste artikler på Udvandrerne.dk+

 
 Mere kontrol med danske førtids-pensionister i udlandet på vej   1
Ret og pligt. Kontrol med førtidspensionister i bl.a. Spanien og Thailand har tjent mere end seks mio. kroner til statskassen. Beløbet kunne være højere med en styrket indsats, mener Venstre, der kritiserer regeringen for passivitet. Socialministeren bebuder øget kontrol i flere lande. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 På dannelsesrejse som digitale nomader   1
Et ungt par har besluttet at bruge de nye digitale muligheder til at kombinere livet som selvstændige iværksættere med lysten til at opleve verden. De er digitale nomader. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Banken grinede ad os   1
Hvad stiller man op, når man som virksomhed løber panden mod mure i jagten på kapital? Giver man op og lader sig begrænse? Eller er der en udvej? Tag med på en rundtur til tre vækstvirksomheder, som er gået nye veje i jagten på kapital. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Boston kalder   2
Boston på den amerikanske østkyst er et sandt mekka for opstartsvirksomheder, men står noget uretfærdigt i skyggen af vestkystens venture- og iværksættermagnet, Silicon Valley. Danske forskningsinstitutioner og opstartsvirksomheder kan lære meget af området, der dækker hele det finansielle økosystem inden for især biotek. /USA (Massachusetts/Boston).
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Ja tak til dobbelt statsborgerskab   8
Når Folketinget har førstebehandlet den nye indfødsretslov, der vil tillade danskere i udlandet og udlændinge i Danmark at have dobbelt statsborgerskab, signalerer et bredt politisk flertal, at Danmark ér en del af den globale verden. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Morgenavisen Jyllands-Posten.
 Dansk Fitbay-stifter: Succes i USA kræver 100 pct. fokus   5
Danske Christian Wylonis er medstifter og direktør for modetøjs-startup'en Fitbay /USA.
Filmklippet er første gang offentliggjort på Jyske Bank/TV.
 Danske kæder rider på skandinavisk bølge i London   9
Optimisme. To danske kæder er rykket helt ind i Londons hjerte for at sælge lavprisdesign og sushi med brug af danske udtryk og dansk identitet. Mulighederne er store, men det er et benhårdt marked med tårnhøje huslejer. /England (London-området/London).
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Ti millioner boliger står tomme i Kina   6
Det var meningen, at Kinas middelklasse og de nye byboere skulle flytte ind, men i dag står millioner af lejligheder ubeboede hen. Spøgelsesbyer vidner om et byggeboom, der truer økonomien. /Kina.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Malene Østergaard: Ikke kun en dans på roser   7
Made in Denmark-special: Anden del af interviewet med danskeren Malene Østergaard, 25, som forsøger at slå igennem i USA, som skuespiller. /USA (Californien/Los Angeles).
Filmklippet er første gang offentliggjort på Jyske Bank/TV.
 Star quality fra Silkeborg: Malene har slået hul i USA   10
Made in Denmark-serien: Malene Østergaard, fra Silkeborg, har star quality og er sluppet gennem et nåleøje i USA. /USA (Californien/Los Angeles).
Filmklippet er første gang offentliggjort i Jyske Bank/TV.
 Danskere i klemme i Berlins opgør med ferieudlejning   12
Ny lov kan udløse kæmpebøde, hvis man udlejer sin lejlighed i Berlin til turister i strid med reglerne. Når alvoren går op for danskere med ferielejligheder, vil mange sælge, vurderer en ekspert, der forudser enden på det danske boligeventyr i den tyske hovedstad. /Tyskland (Berlin/Berlin).
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Køb en feriebolig på Sicilien for en euro   16
Ferieboliger til en euro - det lyder for godt til at være sandt, men den lille by Gangi på Sicilien har taget drastiske metoder i brug for at puste liv i byen. /Italien (Sicilien/Gangi).
Filmklippet er første gang offentliggjort på Jyske Bank/TV.
 Bureaukrati bremser studerende med lyst til at læse i udlandet   9
Udlængsel. Studerende mangler overblik over mulighederne for at læse uden for Danmark og er usikre på, om de kan få merit, når de kommer hjem igen, viser ny undersøgelse. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Alles gut - Heinrich udvider grisefabrikken   12
Svinebonden Heinrich Henke producerer årligt 60.000 smågrise – og nu udvider han produktionen. Han nyder godt af momslettelser samt en række tilskud til svineproducenter i Tyskland. /Tyskland.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Driv ikke virksomhed   9
I Danmark har politikerne fokus på at skabe et godt iværksættermiljø, men de har vist glemt at tage Skat i ed. Sidste år arbejdede jeg som konsulent på et universitet i Barcelona. Det gav anledning til et voldsomt administrativt bøvl. /Spanien (Costa Brava/Barcelona).
Synspunktet er første gang offentliggjort i Børsen.
 Pral kvinde, pral!   9
De to danske kvinder Lena Beck Rørvig og Anette Due Rosenzweig har startet konsulentfirmaet Nordic Coach Group i New York, der skal hjælpe danske forretningskvinder til at blive bedre til at promovere sig selv i USA. /USA (New York/New York City).
Artiklen er første gang offentliggjort i Jyske Bank/TV.
 Tyskland – Europas nye indvandringsland   6
Det tyske samfund har hårdt brug for de nye veluddannede indvandrere fra Øst- og Sydeuropa, der strømmer til landet. Nu arbejder Tyskland på at lære at være et indvandringsland. /Tyskland.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 Paris? London? New York? Ingen adgang!   14
Selv den bedre middelklasse er nu købt ud af byer som London, Paris og New York. En nyrig kaste af russere og kinesere køber op, og storbyerne bliver til globale jet-lounger. /England (London-området/London).
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.
 I Paris må man kun køre i sin bil hver anden dag   9
Den stigende bilkørsel i Paris er årsag til en del forureningsproblemer. Bystyret i Paris har derfor bestemt, at man kun må køre i sin bil i Paris gader hver anden dag. /Frankrig (Paris-området/Paris).
Artiklen er første gang offentliggjort på Orientering om franske forhold.
 Når danskere flyver fra reden   8
Udvandring. Hvert år flytter 22.000 danskere fra Danmark og ud i den store verden. Det er de ressourcestærke og veluddannede, der flytter. Vi skal lære at se udvandringen som en gevinst og ikke et tab, understreger ekspert. /Verden.
Artiklen er første gang offentliggjort i Berlingske Tidende.

Se alle artikler Udvandrerne.dk+


Pensions-forum

Hvordan sparer du bedst op til din pension, hvis du ønsker at tilbringe dit otium i et bestemt land, og hvordan sparer du op til din pension i udlandet? Desuden finder du gode råd om reglerne for at tage efterløn samt førtids- og folkepension med sig til andre himmelstrøg. Se også alle de gode pensions-tips opdelt på lande, lige som du er velkommen til at tilføje dine egne ved at klikke på "Skriv selv et bidrag" nedenfor.

I tusindvis af skribenter har hjulpet med svar på endnu flere spørgsmål her på Udvandrene.dk. Husk at give dem et lille skulderklap ved at klikke på  Anbefal, når de har skrevet et svar, som du kunne bruge.
Seneste bidrag om pension og anden opsparing:
Skriv selv et bidrag

 Mere kontrol med danske førtids-pensionister i udlandet på vej  (artikel fra Berlingske Tidende)
Ret og pligt. Kontrol med førtidspensionister i bl. a. Spanien og Thailand har tjent mere end seks mio. kroner til statskassen. Beløbet kunne være højere med en styrket indsats, mener Venstre, der kritiserer regeringen for passivitet. Socialministeren bebuder øget kontrol i flere lande..

Hop til selve bidraget, som handler om Verden, social sikring og sundhed samt jura og regler.
Lagt på Udvandrerne.dk+ i går kl. 08:56.  85   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Mere kontrol med danske førtidspensionister i udlandet på vej 
Så er det med at ha alt i orden når snushanerne ankommer: Den særlige udvidede kontrolindsats i Thailand og Marokko er imidlertid afsluttet, og det planlagte kontrolteam i Tyrkiet har været længe undervejs. Ifølge Udbetaling Danmark skyldes...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Tyrkiet, generelle forhold samt generelt.
Skrevet i forgårs kl. 17:19 af Jan Holst 100. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Stævning af Denizbank i Alanya 
Hej Jeg har i 2013 stævnet Deniz bank for frarøvelse af lejlighed, brud på en låneaftale og ulovlig tvangsauktion af min lejlighed. Jeg er i øjeblikket kommet i kontakt med journalister i Danmark, som er interesseret i at udgive historien. Men for...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området/Alanya), pension og anden opsparing samt praktisk.
Skrevet d. 08-01-2015 kl. 14:57 af Nima Burlakof 479   5. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Kan ikke flytte privat pensionsopsparing hertil 
Du kan ikke tage din private pensionsopsparing fra Danmark og flytte den til USA, hvor der findes helt andre regler for den slags. Hvis du vil have et større amerikansk islæt i din private pensionsopsparing, kan du i stedet investere opsparingen i...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om USA, pension og anden opsparing samt jura og regler.
Skrevet d. 07-01-2015 kl. 09:54 af webmaster.  70. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Sådan får man NEM ID 
Flere udlandsdanskere boende udenfor EU efterlyser en opskrift på hvordan man får NEM ID link nederst til NEMid. nu bestil for udlandsdanskere..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Verden, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 05-01-2015 kl. 18:56 af Jette Ottosen 80   1   7. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Til Hans Sønder 
Jeg har downloadet de 6 skriv af Lundsgaard til senere læsning, netop der findes oplysning om Lundsgaards CPR nr. og søger du videre findes hele hans Slægtstavle og hvad Helsingør og Københavns biblioteker har om Lundsgaard, der dog ikke modtager...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Thailand, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 05-01-2015 kl. 18:00 af Jette Ottosen 123   6. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Forklaring fortsat 
Som nævnt tidligere, har jeg blot lagt de 6 indlæg op på udvandrerne.dk på vegne af Jens Ole Lundsgård. Jeg vil selvfølgelig lægge alt nyt i sagen op her på udvandrerne.dk Vis mit navn kan være medvirkende til at åbne sagen og forhåbentlig følgende...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 05-01-2015 kl. 04:25 af Gunnar Jessen 104   5. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Forklaring på Lundsgaards skriv 
Jeg havde i meget lang tid kontakt med omtalte person, og han bad mig om at redigere og renskrive det du nu har foretaget. Al ære og respekt for tiltaget, men jeg begyndte at tvivle på personens ærlighed og redelighed da han ikke ville oplyse mig om...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Thailand, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 05-01-2015 kl. 03:22 af Hans Sønder 126   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Forklaring 
Hej Hans Sønder Jeg vil gøre opmærksom på at jeg ikke har skrevet nogle af de 6 indlæg ang. stævning af Danske skat, jeg har lagt Jens Oles stævning op på udvandrerne.dk som en lille hjælpende hånd i en god sags ånd, på de manges vegne. . . M. V. H....(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Verden, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 04-01-2015 kl. 11:14 af Gunnar Jessen 97   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Der er noget der ikke stemmer 
dine evindelige påstande om at du ikke har noget personnummer, er noget vås. Hvis du een gang har opnået et dansk CPR så har du det for evigt. hvis du ikke har noget hvordan kan du så få udbetalt skat? ? ? ? ? ? Men bortset fra det så er det da godt...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Verden, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 04-01-2015 kl. 02:51 af Hans Sønder 110   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 6 
28. For yderligere detaljeret information se: Lovbekendtgørelse nr. 140 af 3. marts 2004, med efterfølgende ændringer. Jfr. min egen Årsopgørelse sker der et fradrag på 6% til Sundhedsbidrag (tidligere 8%) : Her er der to væsentlige forhold som...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:43 af Gunnar Jessen 118   4   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 5 
22. Fra: Erling. Justesen@skat.dk Til jolundsgaard@yahoo.dk 12-12-2013 kl. 4: 00 PM “”Til Jens Ole Lundsgaard. Den månedlige skat beregnes således: Pension i alt ifølge din mail: kr. 11.832 Fradrag pr. måned ifølge skattekort: kr. 3.575...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:36 af Gunnar Jessen 129   2   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 4 
Tillæg til STÆVNING Sag ved Østre Landsret mod Staten Danmark hhv. Pensionsstyrelsen v/ Beskæftigelsesministeriet og SKAT v/ Skatteministeriet. Mallorca-Spanien d. 12-12-2013 16. Tillæg til denne Retssag ved Østre Landsret mod Den Danske Stat og Det...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:28 af Gunnar Jessen 96   4   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 3 
11. Den siddende borgerlige regering har altså gennemført en lov der indeholder stavnsbinding, der virker med tilbagevirkende kraft og ligner konfiskation. Hvis den danske befolkning ikke er enig i folketingets beslutning om stavnsbinding, bør den...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:20 af Gunnar Jessen 77   3   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 2 
6. for alle - alt i alt en abnorm indtægtskilde for Staten Danmark - og man er tilsyneladende ligegyldig overfor det kyniske princip og fremgangsmåder samt overfor de utallige Klager som er resultatet af disse forhold ! ! Beløbene for Ældrechecks...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:13 af Gunnar Jessen 107   4   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. 1 
Indlæget publiceres her i flere indlæg, pga. sin størrelse på 35 sider, da der er loft over indlægs størrelse. ---------------------------------- 1. Udeboende Pensionist stævner hjemland vedr. pension / skat. Stævning Sag ved Østre Landsret mod...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 02-01-2015 kl. 05:06 af Gunnar Jessen 160   5   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  48 bidrag om tyrkisk arveret 
Du kan evt. begynde med at shoppe lidt i oversigten på nedenstående oversigt her på Udvandrerne.dk. Her finder du p. t. 48 indlæg om arveforhold i Tyrkiet..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Tyrkiet, pension og anden opsparing samt jura og regler.
Skrevet d. 01-12-2014 kl. 18:49 af Jan Larsen, Webmaster, Udvandrerne.Dk 168   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Tyrkisk arveret 
Hvor finder jeg svar på spørgsmål vedr. Tyrkiske arveregler..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Tyrkiet, pension og anden opsparing samt jura og regler.
Skrevet d. 01-12-2014 kl. 18:05 af Helle Trankjær 144   1   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Hvordan gøres der krav på at få pengende retur? 
Hej Min familie har netop betalt for meget i skat, da min far døde. 14 dage efter vi havde betalt arveskat kom det her frem. Hvordan gøre jeg krav på at få de penge retur vi har betalt for meget i skat? Mvh Annabell Gonzalez Eriksen..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Spanien (Costa del Sol), pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 03-11-2014 kl. 16:37 af Annabell Gonzalez Eriksen 116   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Svar til Maja 
Korrekt når det gælder International Pension før Pensionsstyrelsen. Men vi er flere der har en privat pension enten gennem et pensionsselskab eller gennem en bank og det er disse der er begyndt at kræve dokumentation for dansk statsborger..

Hop til selve debatindlægget, som handler om USA (Alabama), pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 29-09-2014 kl. 19:09 af Carl Berg 159   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  DANSKE LIVRENTER FOR UDLANDSDANSKERE 
EN LIVRENTE I ET DANSK PENSIONS-SELSKAB KAN VÄRE EN FIN INVESTERING, HVIS MAN LEVER SUNDT OG HAR EN FORNEMMELSE AF, AT MATCHE DEN STATISTISKE MIDDELLEVEALDER: MED FAST BOPÄL I DANMARK OG MED FX EN MIO KR PAA BORDET I ET AF DE STORE DANSKE...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Danmark, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 26-09-2014 kl. 17:52 af Joergen Ferre 166   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Kommentar til Carl Berg og Birgit Croll 
Carl Berg, Danmark lukker IKKE for en dansk pension til udlandet, hvis du ikke er dansk statsborger. Bankerne kan ikke lukke for indbetaling af din pension, men de kan lukke din konto, hvis du ikke fremviser kopi af dit pas. Når man flytter til...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om USA (Alabama), pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 25-09-2014 kl. 12:00 af Maja Holmlund 165   4   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Banker og Pensionsselskaber 
Banker og Pensionsselskaber er begyndt at spørge ind til om du er dansk statsborger og vil have kopi af Pas, kan du ikke det lukkes der for pension..

Hop til selve debatindlægget, som handler om USA (Alabama), pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 23-09-2014 kl. 15:11 af Carl Berg 173   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Finde ud af 
Finde ud hvordan jeg ikke anede at jeg skulle have en erklaering at jeg stadigvaek lever jeg tror det hedder en leveattest. Det er grunden at jeg ikke har faaet min aeldrepension siden maj, 2014. Det gik altid ind paa min danske konto i Arbejdernes...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om USA, pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 23-09-2014 kl. 05:09 af Birgit Croll 161   4   4. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Staten skal betale arveafgift tilbage 
Den spanske stat har i mange år lavet forskelsbehandling, når det gælder opkrævning af arveafgift for boliger i Spanien. Det fastslår en ny afgørelse fra EF-domstolen, som også åbner for, at personer, der har betalt for meget i arveafgift til den...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Spanien, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 15-09-2014 kl. 10:41 af webmaster.  211   8   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Førtidspensionist vil bosætte sig i Spanien 
Hej I kære udvandrere. Jeg er en kvinde på snart 61, er førtidspensionist og overvejer seriøst at flytte permanent til Spanien. Derfor: hvad med skat? sygesikring? medicinkort? boligydelse? Og gælder de samme regler for de kanariske øer? Håber I kan...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Spanien, generelle forhold samt jura og regler.
Skrevet d. 21-08-2014 kl. 17:54 af Lone Buch Jensen 613   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Kommentar til Til Sydafrika med førtidspension 
Måske, men du må forhøre dig hos Udbetaling Danmark. Sydafrika hører ikke til de lande, hvor man umiddelbart har ret til at få pension med til, men under visse betingelser kan det evt. lade sig gøre..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Sydafrika, pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 22-08-2014 kl. 22:12 af Maja Holmlund 200   5   5. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Til Sydafrika med førtidspension 
Kan man få førtidspension med til Sydafrika?..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Sydafrika (Limpopo), pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 19-08-2014 kl. 14:43 af Lasse Boel 177   5   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Beskatning af folkepension og ATP ved flytning 
Det er ikke korrekt kommenteret. Der betales 50% skat til Danmark af disse pensioner..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Thailand, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 20-07-2014 af Jørgen Weihrauch 522   5   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Personlig Skat i Thailand 
Det kan sagtens lade sig gøre at betale personlig skat i Thailand, af den pengesum man indfører. Men de fleste fraviger, mest på grund af problemet med sprog og formularer, som selvklart er på Thai..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Thailand, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 25-06-2014 af Torben Lund 658   14   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Bank Sikkerhed 
Sidst jeg var i min tyrkiske bank - Garanti Bank - og forelagde dette spørgsmål -- ja svaret var så max. YTL 50.000 per person ved en evt. konkurs. Samme svar fik jeg ved henvendelse til TEB Bank i Mahmutlar. Jeg har pt ikke undersøgt emnet videre...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området/Alanya), pension og anden opsparing samt økonomi.
Skrevet d. 25-06-2014 af Peter Skibsted 690   6   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Udvandre til eks. Frankrig 
Hej Jeg har brug for at komme ud i verdenen og få et nyt liv, ikke noget med nyt navn eller lign. Jeg kunne godt tænke mig at slå mig ned i Frankrig, men hvor kan man se udlejningsejendomme i Frankrig, kan man tage førtidspension og forsikrings...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Frankrig (Alperne), social sikring og sundhed samt jura og regler.
Skrevet d. 20-06-2014 af Anonym.  1.240   2   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Bank sikkerhed 
Det er 100.000 tl som stats sikkerhed..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området), pension og anden opsparing samt økonomi.
Skrevet d. 27-05-2014 af Hanne Hauberg 745   6   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Bank sikkerhed 
Er der nogen der har kendskab til om man er sikret for bankkrak i Tyrkiet - jeg tænker på noget lignende den garanti der er i Danmark med hensyn til indestående på max 750.000 kr. ? ?..

Hop til selve bidraget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området), pension og anden opsparing samt økonomi.
Skrevet d. 27-05-2014 af Mona Jønsson 503   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
 Den franske avancebeskatning ved realisation af værdipapirer  (artikel fra Orientering om franske forhold)
I Frankrig har man en avancebeskatning på fortjeneste ved realisation af værdipapirer (obligationer og aktier m. v. ) , og denne beskatning gælder ved fortjeneste af såvel franske som udenlandske værdipapirer..

Hop til selve bidraget, som handler om Frankrig, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Lagt på Udvandrerne.dk+ d. 25-05-2014.  3.946   9. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Alle kan få PENSION med til EU lande 
Regn med LANG tids ventetid hos Internation Pension hos Udbetaling Danmark Sortemosen i Allerød. Du kan også ringe Har du spørgsmål om, hvordan du får dansk folkepension i udlandet: Ring på tlf. +45 70 12 80 55 eller send e-mail til ipos A atp.dk. A...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Spanien (Costa del Sol/Malaga), generelle forhold samt jura og regler.
Skrevet d. 18-05-2014 af Carl Berg 688   11. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Xpert-svar om tjenestemandspension 
Hej, Under normale omstændigheder skal du betale skat af din pension i Danmark, eftersom den er optjent i Danmark. Du kan derimod ikke betale skat i Thailand, men hvis du kunne, så skulle du stadig betale skat i Danmark, dog med fradrag af skatten i...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Thailand, pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 16-05-2014 af Robert Kronberg 1.034   3   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Tjenestemandspension i udlandet 
Hej. . . . Jeg har en tjenestemandspension klar på knap 250.000 kr/årlig. Jeg planlægger at emigrere til Thailand og fuldstændig lægge Danmark bag mig sammen med min kone fra Thailand. . . Jeg går vel ud fra at det er muligt og derved kun betale...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Thailand (Bangkok), pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 12-05-2014 af Per Laursen 1.675   3   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
 Skatteproblemer i Département du Var  (artikel fra Orientering om franske forhold)
Skattecentret i Draguignan er begyndt at udsende såkaldte propositions de rectification vedrørende skatteårene 2011 og 2012 til skatteydere, der modtager danske ratepensioner, hvor centret henregner rent privattegnede danske ratepensioner som pension, retraite, rente..

Hop til selve bidraget, som handler om Frankrig (Rivieraen/Draguignan), pension og anden opsparing samt skatter og afgifter.
Lagt på Udvandrerne.dk+ d. 11-05-2014.  5.025   15. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Førtidspension med fra DK 
Ja, du vil miste det de nu kalder et tillæg - ca. 57.000 kr. - det var noget de lavede ved sidste reform, således at nye FP`ere kommer på niveau med de gamle fra før 2003 ved udlandsrejse. Men spørg hellere på kommunen for at være sikker..

Hop til selve debatindlægget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området), generelle forhold samt generelt.
Skrevet d. 10-05-2014 af Bo Mikkelsen 491   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Maja førtidspension i Afrika 
Tak for svar Maja, men jeg synes det stadigvæk er uklart og forvirrende at læse reglerne, der står ikke tydeligt om man kan flytte til et afrikansk land med dansk førtidspension. Man som jeg har forstået noget af teksten så skulle det være muligt...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Uganda, pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 09-05-2014 af Henrik Jensen 369   5   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Førtidspension med fra DK 
Expert hjælp ønskes Jeg modtager førtidspension og vil rejse til Tyrkiet af helbredsmæssig årsager og har netop erfaret, at jeg så vil miste mine pensionstillæg, er der nogen der ved noget om det? Jeg har læst Vejledningen om konventionen mellem...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Tyrkiet (Alanya-området), generelle forhold samt generelt.
Skrevet d. 09-05-2014 af Marianne Krogh Jacobsen 633   13   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Svar til Må man gerne tage førtidspension med til Uganda ? 
Måske. Du kan selv tjekke yderligere på nedenstående link: Som statsborger i Danmark, et EU-/EØS-land, eller Schweiz kan du tage din pension med til udlandet, selvom du flytter til et land, der ikke er omfattet af Danmarks aftaler på området, hvis:...(fortsættes)

Hop til selve debatindlægget, som handler om Uganda, pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 09-05-2014 af Maja Holmlund 328   12   5   3. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Må man gerne tage førtidspension med til Uganda ? 
man kan tage førtidspension til nogle asiatiske lande hvad med afrikanske er der nogen der ved noget med hensyn til reglerne ? hvilke lande må man tage dansk førtidspension med til ?..

Hop til selve bidraget, som handler om Uganda, pension og anden opsparing samt generelt.
Skrevet d. 09-05-2014 af Henrik Jensen 341   5   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Skat af pension når man flytter til Italien 
hej jeg ringede til skat og spurgte om det samme. . men blev bare forvirret. . han læste op at en tekst han fandt: -) Jeg får førtidspension + pensam+arbejdskade fra Danmark. . . nu flytter jeg til Italien. . har stadig et hus i dk med renteudgifter...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Italien (Abruzzo), generelle forhold samt skatter og afgifter.
Skrevet d. 08-05-2014 af Birgit Gjerstorff 318   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  49 årig kvinde med førtidspension ønsker at flytte til Phuket! 
Hej Xperter! Jeg er en kvinde, der først bliver 50 om 8 mdr. Jeg har selvfølgelig surfet rundt, for at undersøge så meget som muligt men har svært ved at finde hoved eller hale i det hele, og har i øvrigt været på mange rejser dertil. Min situation...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Thailand (Sydthailand/Phuket), generelle forhold samt generelt.
Skrevet d. 02-05-2014 af Else Kristensen 958   2. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Det kan tage uger at få en bankkonto 
Mens det ikke behøver tage ret mange minutter at oprette et firma i England, så kan det tage ugevis at få en bankkonto til firmaet. Det kan en dansk rejseentreprenør skrive under på. Han ville gerne give sine engelske kunder mulighed for at betale i...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om England, pension og anden opsparing samt praktisk.
Skrevet d. 29-04-2014 af webmaster.  183   12. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Sundhedsforsikring og behandling som bosiddende i Spanien 
Jeg søger mere viden om regler for sundhedsvæsen ved flytning til Spanien. Jeg er p. t. i gang med efterbehandling efter en kræftoperation og skal efter endt kemoterapi og strålebehandling have piller i 5 år. Disse piller er meget dyre. Min mand og...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Spanien (Costa Tropical/Granada), social sikring og sundhed samt generelt.
Skrevet d. 25-04-2014 af Anonym.  1.617   3   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Skat af tab af arbejdsevneforsikring i Spanien 
Jeg flyttede til Spanien før dobbelt beskatningsaftalen hørte op. Jeg er førtidspensionist og får ydelse fra det offentlige samt en løbende forsikringsudbetaling fra en tab af arbejdsevne forsikring. Men jeg hører hele tiden forskellige satser på...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Spanien, social sikring og sundhed samt forsikring.
Skrevet d. 08-04-2014 af Susanne Jensen 811   2   1. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *
  Samos - græske øer 
Jeg er førtidspensionist - vil tilbringe alt min tid på en Græsk ø. Jeg er ikke ryger og drikker ikke alkohol. Kan passe hele lejligheden eller boligen - uddannet indretningsarkitekt. Vil nyde livet, så har du brug for en til at passe din bolig er...(fortsættes)

Hop til selve bidraget, som handler om Grækenland (Ægæiske Øer/Samos), generelle forhold samt generelt.
Skrevet d. 03-04-2014 af Bo Henriksen 295   10. Skriv en kommentar.  

*          *       *    * * *    *       *          *


   Tidligere bidrag

      
Udlandskalenderen
I dag fylder...:
- AnsigtHerdis Hansen 52 årNorges flag
- AnsigtLine Røddik Hansen 27 årSveriges flag
- AnsigtMaria Sander Poulsen 61 årItaliens flag
- AnsigtPia Bech Mathiesen 53 årUSAs flag
- AnsigtUlla Retlev 73 årSveriges flag


Direkte webadresse til denne søgeside/oversigt:
http://www.udvandrerne.dk/JLKM/Udvandre.nsf/UniqKW/1PGforum


Oprettet d. 02/22/2007
© 2002 - 2015 Udvandrerne.dk


Set , gange