Tekst omVerdens flagDanmarks flag

Skriv op til en tekstannonce hver tredje dag med et annonce-pas

Hvis du har behov for at skrive mange annoncer på Udvandrerne.dk, så er der mulighed for at gøre dette, uden at prisen følger med antallet. Prisen kan nemlig ligge fast.

Annonce-passet, som ordningen er blevet døbt, henvender sig både til firmaer og privatpersoner, som har flere ting at annoncere for. Med et annonce-pas kan du skrive/opdatere op til én annonce hver tredje dag. Og som det fremgår af pristabellen længere nede på siden, skal der kun en håndfuld samtidige tekstannoncer til, før fast-pris ordningen bliver en god forretning. De efterfølgende tekstannoncer bliver altså fuldstændig gratis, hvis du køber et annonce-pas.

Der er især to formål med annonce-passet:


1. Det skal være let at tegne flere tekstannoncer
Annonce-passet giver dig adgang til alle dine tekstannoncer (det være sig syv eller 27) med et enkelt brugernavn/adgangskode. Med andre ord: Det skal være let at holde styr på - og opdatere - et større antal tekstannoncer. Håndteringen foregår i et slags cockpit, som hele tiden giver overblik over status på de forskellige tekstannoncer. Desuden hentes en række stamoplysninger automatisk ind i tekstannoncerne, så du f.eks. er fri for at skrive den samme adresse igen og igen. Læs mere om annonce-cockpittet.


2. Det skal være billigt at tegne flere tekstannoncer
Med et annonce-pas lægger du låg på omkostningerne ved at annoncere. Passet koster et fast beløb hvert kvartal (se fig. 2), som typisk svarer til en håndfuld annoncer med de pågældende tilvalg, hvis du vælger at indrykke annoncerne enkeltvis.
Kort sagt: Annonce nummer seks, syv, otte osv. bliver typisk gratis.

Fig. 1: Annonce-passet gør det både let og billigt at være annoncør på Udvandrerne.dk.

Tre pakker
For at mulighederne kan passe til forskellige behov, er der lavet tre typer af annonce-pas:
 1. LILLE PAKKE: Boligudlejning: Du kan tegne så mange tekstannoncer, som du har lyst til, med udlejning af enkeltboliger. Grundpris: Kr. 250 pr. måned plus moms.
 2. MELLEM PAKKE: Boligudlejning og boligsalg: Du kan tegne så mange tekstannoncer, som du har lyst til, med både udlejning og salg af enkeltboliger. Grundpris: Kr. 500 pr. måned plus moms.
 3. STOR PAKKE: Rubrikannoncer, boligudlejning og boligsalg: Du kan tegne så mange tekstannoncer, som du har lyst til, med både rubrikannoncer samt udlejning og salg af enkeltboliger. Grundpris: Kr. 750 pr. måned plus moms.

Tilkøb: Flere visninger af opdateringer i toppen af hjemmesiden
De tre pakker med annonce-pas kan købes med mulighed for at få vist annoncerne i toppen af hjemmesiden, nyhedssiden og det relevante landeforum efter en opdatering. En tekstannonce bliver utrolig synlig på denne måde. En tur "i toppen" betyder typisk, at en annonce læses mellem 50 og 200 gange i løbet af en-to dage. Bemærk: Når du har fået en annonce vist i toppen, skal der gå minimum tre dage, inden du kan få den næste annonce vist samme sted.
 1. Visning af hver annonce i toppen af hjemmesiden og det relevante landeforum efter send: Dette er grundversionen, og den koster ikke ekstra.
 2. Mulighed for yderligere visning af op til én opdatering pr. annonce i toppen af hjemmesiden, nyhedssiden og det relevante landeforum: 100 pct. lægges til annonce-passets pris.
 3. Mulighed for yderligere visning af op til to opdateringer pr. annonce i toppen af hjemmesiden, nyhedssiden og det relevante landeforum: 200 pct. lægges til annonce-passets pris.

Tilkøb: Flere bilag/billeder
Endelig findes de tre pakker i tre varianter med hensyn til, hvor mange bilag/billeder der skal vises:
 1. Mulighed for visning af op til fem vedhæftede billeder og/eller dokumenter pr. annonce. Dette er grundversionen, og den koster ikke ekstra.
 2. Mulighed for visning af op til ti vedhæftede billeder og/eller dokumenter pr. annonce: Kr. 125 plus moms ekstra pr. måned.
 3. Mulighed for visning af op til 15 vedhæftede billeder og/eller dokumenter pr. annonce: Kr. 250 plus moms ekstra pr. måned.

Få et overblik over priserne pr. måned for et annonce-pas med de forskellige former for tilkøb i fig. 2 nedenunder.

De forskellige typer annonce-pas på Udvandrerne.dk. Priser i DKK ekskl. moms pr. måned.
LILLE PAKKEMELLEM PAKKESTOR PAKKE
BoligudlejningBoligudlejning
Boligsalg
Boligudlejning
Boligsalg
Rubrikannoncer
Grundversionen: Visning i toppen af hjemmesiden og evt. landeforum efter send.
1. Max. 5 fotos og dokumenter pr. annonce250,00500,00750,00
2. Max. 10 fotos og dokumenter pr. annonce375,00625,00875,00
3. Max. 15 fotos og dokumenter pr. annonce500,00750,001000,00
Mulighed for visning af yderligere én opdatering pr. annonce i toppen af hjemmesiden m.m.
1. Max. 5 fotos og dokumenter pr. annonce500,001000,001500,00
2. Max. 10 fotos og dokumenter pr. annonce750,001250,001750,00
3. Max. 15 fotos og dokumenter pr. annonce1000,001500,002000,00
Mulighed for visning af yderligere to opdateringer pr. annonce i toppen af hjemmesiden m.m.
1. Max. 5 fotos og dokumenter pr. annonce750,001500,002250,00
2. Max. 10 fotos og dokumenter pr. annonce1125,001875,002625,00
3. Max. 15 fotos og dokumenter pr. annonce1500,002250,003000,00
Fig. 2: Prisen for et annonce-pas afhænger af, hvad der skal annonceres, og antallet af billeder og dokumenter, der skal vises. Alle beløb er DKK ekskl. moms.

Sådan bliver annoncerne vist med et annonce-pas
Selv om et annonce-pas kan føre til en masse gratis annoncer, så er der på ingen måde sparet på de steder, hvor annonce-pas annoncerne bliver vist. De fremhæves maksimalt. Annonce-pas annoncerne bliver vist alle de steder, og på alle de måder, som det er muligt at få vist sine annoncer på Udvandrerne.dk.
Alle annonce-pas annoncer:
Normal stykpris pr. kvartal i DKK inkl. moms:
1vises i oversigten med annoncer0,00 (boligudlejning) pr. kvartal
50,00 (rubrikannonce) pr. kvartal
100,00 (boligsalg) pr. kvartal
2vises i alle oversigter med bidrag. Eksempel50,00 pr. kvartal
3indgår i søgefunktionen til enkeltboliger. Dog kun annoncer med boligsalg og boligudlejning - ikke rubrikannoncer.50,00 pr. kvartal
4indgår i fritekstsøgningen på tværs af hele Udvandrerne.dk50,00 pr. kvartal
5vises som øverste bidrag på hjemmesiden, nyhedssiden og i et landefora, hvis det relevante land har et sådant - eksempel: Sverige - efter afsendelse.100,00
6indgår i email servicenUdvandrerne.dk50,00
7må rumme op til fem, ti eller 15 fotos og/eller dokumenter125,00 (max. fem fotos) pr. kvartal
250,00 (max. ti fotos) pr. kvartal
375,00 (max. 15 fotos) pr. kvartal
8bliver vist det anførte antal gange som øverste bidrag på hjemmesiden, nyhedssiden eller i det relevante landefora - eksempel: Frankrig - efter en opdatering.0,00 (grundversionen)
100,00 op til én opdatering pr. annonce
200,00 op til to opdateringer pr. annonce
Samlet normal pris for én tekstannonce med de tilvalg, som følger med en annonce-pas annonce:425,00 - 975,00 pr. kvartal
142,00 - 325,00 pr. måned
Fig. 3: Syv ud af de otte mulige tilvalg ved tekstannoncer på Udvandrerne.dk er automatisk aktiverede i forbindelse med et annonce-pas. Muligheden for at blive vist i toppen af hjemmesiden, nyhedssiden og evt. landeforum efter opdateringer kan tilkøbes som beskrevet under punkt 8.


Praktisk
 • Løbetiden for et annonce-pas følger kvartalerne, og der kan kun træffes aftale for kvartalsperioder.
 • Hvis en aftale indgås inde i et kvartal, reduceres prisen forholdsmæssigt.
 • Det er ikke tilladt at gentage tekstannoncer - eller annoncere for den samme bolig flere gange - som led i et annonce-pas for at få det samme indhold vist igen øverst på hjemmesiden, siden med seneste bidrag etc. Det vil åbne for et kapløb om gentagelser af annoncer, som risikerer at genere brugerne. Hvis Udvandrerne.dk opdager en sådan aktivitet, vil de pågældende tekstannoncer omgående blive slettet - uden mulighed for at blive vist igen.
 • For at undgå "tæppe-bombning" fastsættes en øvre grænse på én boligannonce (dvs. én boligsalgsannonce eller én boligudlejningsannonce) pr. annoncør hver tredje dag. Overskrides dette antal, forbeholder webredaktøren sig ret til at slette de overskydende annoncer uden varsel.
 • For rubrikannoncer gælder, at der højst må indrykkes én ny annonce om ugen. Også her forbeholder webredaktøren sig ret til uden varsel at fjerne overskydende annoncer.
 • Navnet på annoncøren vil helt automatisk fremgå af en annonce-pas annonce. Derfor er det ikke tilladt at skrive firmanavn i overskriften på annoncerne. Sker dette alligevel, forbeholder webmaster sig ret til at fjerne navnet uden varsel.
 • Akkurat som ved tekstannoncer, der er oprettet mod stykvis betaling, kan annonce-pas annoncer opdateres løbende. Det er endda muligt at give en annonce et helt nyt indhold, hvis den gamle annonce har tjent sit formål, og der er mere behov for at gøre opmærksom på noget andet.
 • Et annonce-pas faktureres og betales forud.
 • Forespørgsler om annonce-pas kan sendes pr. e-mail til Udvandrerne.dk på den e-mail adresse, som fremgår af siden med kontaktinformationer.

 Se, hvordan du får overblik over selv mange tekstannoncer med annonce-cockpittet.

 Sådan skriver du en tekstannonce til nettet - fra nettet.

 Læs mere om de typer af tekstannoncer, som annonce-passet omfatter.